Föreläsning

Ursprunget tar oss in i framtiden

Välkommen till en inspirerande halvdag som tar dig in i framtidens träning och tankar om kost.  Var bland de första som får höra när vi pratar om hur övningsteknik utvecklas till rörelseteknik och om kostvanor som väcker nygamla tankar och därmed ger dig nya innovativa möjligheter till utveckling.

 Jose Nunez – Kvällen inleds med en föreläsning som tar med dig på en resa där vårt
ursprung leder oss fram till hur morgondagens träning bör se ut.  Ta del av en dialog som ifrågasätter och utmanar mångas synsätt på träning.  Jose delar med sig av konkreta tips på hur du som ledare kan vidareutveckla träningen på ett innovativt och lekfullt sätt. Lär dig skilja på rörelseteknik och övningsteknik och få på så sätt nya möjligheter att vidareutveckla din rörelse. Förutom praktiska tips vill Jose ge insikt och samtidigt ta död på myter och vanor som finns inom träningsbranschen idag.
Karin Magusson – En föreläsning som handlar om att framtidens kostråd varken handlar om LCHF, GI eller Stenålderskost, utan om att individanpassa råden.
Vi tittar närmare på forskning som visar att generna har betydelse för vilken mat vi mår bra av att äta. Hur individen tar emot kostråden beror till stor del på vad han eller hon har i sitt bagage. Är personen du har framför dig vanestyrd, stressätare eller någon som har maten som fiende? Vem är du, vem har du har framför dig?
Vi har också förmånen att gästas av härliga företaget Holistic. Holistic kommer att bjuda på sunda smakprover från deras sortiment och har ett superfint erbjudande på Cocosolja som du köper för endast 110:-. Hela 85 kr i rabatt för dig som deltar.

Datum: 2013-01-24

Vi startar klockan 17.30 och avslutar 19.30.

Plats: Centralt Stockholm

Pris: 295 kr

Boka här!

Kostnadsfritt för dig som har anmält dig till någon av Bodies in motions Educations utbildningar.

Våra koncept

Missa inte vårt nyhetsbrev!

E-postadress
fornamn
efternamn
foretag

Event (F.I.F.)

"Function is Fun" är ett begrepp för våra uppskattade föreläsningar och events som vi arrangerar runt om i landet.
Tillsamans med våra nätverks- kollegor är vårt mål att sprida kunskap, produkt information och framförallt inspiration kring... >>>

© 2021 B.I.M. Event.