Vår FIF-Meny

Med function is funeventet skapar vi möjligheter, inte begränsningar, kring den funktionella träningen. Vi arrangerar egna öppna event samtidigt som vi samverkar i andras event.
Vår meny består av 5 färdiga konceptmoduler och en föreläsning.
Ett grundevent består av 4 pass och en föreläsning.

M-Aerobox
Aerobox är ett fartfyllt och varierat fyspass där du tillåts träna tufft och funktionellt, allt efter dina individuella förutsättningar.
Vi har genom åren valt att vidareutveckla den traditionella boxningen till en effektiv och funktionell fysboxning där du som deltagare snabbt lär dig att boxas med en jämn, balanserad och kraftfull bålrotation. Med en partner och gummiband som främsta redskap deltar du på ett utmanande och funktionellt fyspass som ger snabba resultat samtidigt som du har roligt.

M-Athletic
M-athletic är vårt funktionella styrketräningskoncept där du med en skivstång (typ Pump) deltar på ett varierat och funktionellt styrkepass. Med stång och viktskivor utmanas du med en stor mängd övningar som ser till att du som deltagare får jobba igenom kroppen i ett fartfyllt tempo. Till skillnad från andra stångpass i grupp är intervallerna i M-Athletic kortare och variationen på övningarna gränslösa. M-Athletic utvecklar inte bara styrkan. Rörlighet, balans, stabilitet är andra egenskaper som snabbt utvecklas.

M-Flex
M-Flex är ett koncept där du med en balansboll och en mängd genomarbetade rörelser stärker och stabiliserar kroppens alla muskler och leder samtidigt som att du utmanar samspelet med hjärnan och nerver.
Bollen är som bekant rund. Tillsammans med vårt gränslösa synsätt på träning leder det till en rad situationer som inte bara utmanar kroppens alla egenskaper, utan också ger upphov till en hel del svett och skratt.

M-Peak
M-Peak är en varierad och funktionell cirkelträning som utmanar dig som deltagare på flera olika plan. Med traditionella redskap såsom hantlar, bollar, mattor och gummiband mixar vi ihop utmanande övningar som även utförs med mer otraditionella redskap som vattenbollar, flex-bar, U-step.  Sammantaget blir det ett utmanande cirkelpass som sätter dig på prov- anta utmaningen!

M-Outdoor
Med M-Outdoor söker vi oss utomhus, gärna till en urban parkmiljö eller liknande. Med våra enkla käppar och rep skapar vi nya möjligheter med träningen. Upplägget på passet ger dig som deltagare en varierad utmaning som är något utöver det vanliga. Övningarna kan utföras individuellt, i par och med grupper tre och tre.

Föreläsning- Hur skapar man funktionellare träning?
I vår trendtörstande bransch har funktionell träning blivit ett begrepp som blir allt med utvattnat. I föreläsningen får du ta del av hur våra behov uppstått, varför vi har behov att träna och hur vi kan skapa framtidens träning.

Här har du datum på kommande function is fun.

Våra koncept

Missa inte vårt nyhetsbrev!

E-postadress
fornamn
efternamn
foretag

Event (F.I.F.)

"Function is Fun" är ett begrepp för våra uppskattade föreläsningar och events som vi arrangerar runt om i landet.
Tillsamans med våra nätverks- kollegor är vårt mål att sprida kunskap, produkt information och framförallt inspiration kring... >>>

© 2021 B.I.M. Event.